De Belastingaangiften

Inkomstenbelasting

In februari ontvangen veel particulieren en alle ondernemers een verzoek van de Belastingdienst om aangifte van hun inkomen te doen. Uiteraard ben ik graag bereid deze aangifte Inkomstenbelasting voor u te doen. De eenvoudige aangifte inkomstenbelasting voor particulieren doe ik vanaf € 65. Wanneer de aangifte inkomstenbelasting uitgebreider is en er extra werkzaamheden moeten worden gedaan, zal de aangifte duurder zijn. Dit wordt van tevoren met u overlegd. Genoemde bedragen zijn inclusief omzetbelasting.

Omzetbelasting

De meeste bedrijven moeten per kwartaal een aangifte omzetbelasting verzorgen. Er zijn ondernemers die dit zelf doen. Maar wanneer u dat liever uitbesteed, dan zal ik dat graag voor u doen. In dat geval moet u ervoor zorgen dat ik ieder kwartaal de betreffende financiële administratie tot mijn beschikking krijg. De kosten van het door mij laten verzorgen van de aangiften omzetbelasting, 4 kwartalen, bedragen € 80. Het indienen van een suppletie aangifte omzetbelasting kost € 20.

Vennootschapsbelasting

Voor het verzorgen van de aangifte Vennootschapsbelasting bereken ik € 125.

Loonbelasting

Voor het maken van een loonberekening, het berekenen van de vakantietoeslag en het verzorgen van de aangiften loonbelasting voor een werknemer bereken ik € 150.