Even voorstellen

Mijn naam is Gjalt de Haan, geboren op 31 oktober 1960, getrouwd, vader van 3 zonen en woon in Steenwijk.

Ik ben christen, geloof in Jezus Christus en zie de Bijbel als het Woord van God. Het geloof in Hem is het fundament onder mijn bestaan.

Ik ben geboren en opgegroeid op de boerderij van mijn ouders in Bantega, in de buurt van Lemmer. Doordat ik geïnteresseerd ben in mensen en belangstelling en gevoel heb voor cijfers, ben ik in het accountants vak gerold. In de loop van de jaren heb ik op verschillende accountants- en administratiekantoren gewerkt en dus een schat aan ervaring opgedaan.

Door middel van avondstudies heb ik de diploma’s MBA, SPD en Accountant Administratieconsulent, tekeningsbevoegd, gehaald, met andere woorden mijn opleiding is prima.

Voor mensen zoals ik, met zoveel ervaring en opleiding, worden op de kantoren, waar ik eerder werkte, hoge tarieven aan de klanten in rekening gebracht.

Als zelfstandig ondernemer bepaal ik mijn eigen tarieven en die zijn scherp. Dat betekent dat ik de werkzaamheden met betrekking tot de  volledige administratie, inclusief jaarrekening en belastingaangifte(n), veel goedkoper kan uitvoeren dan de kantoren waar ik eerder heb gewerkt.

Omdat aan de inschrijving in het accountantsregister hoge kosten zijn verbonden, heb ik besloten mij daar niet in te laten schrijven.

Voor de startende ondernemer, de zzp’er, het kleinbedrijf en de agrariër ben ik dus het aantrekkelijke alternatief voor andere accountants- en administratiekantoren.

Graag maak ik kennis met u. Bel of mail mij voor een vrijblijvende (gratis) kennismaking.

Gjalt de Haan