BETAALBAAR • EERLIJK • BETROKKEN

De Belastingaangifte

Van startende ondernemers, de zzp-er en kleine bedrijven

Zoals de belastingdienst zegt: “Niet leuker maken, maar wel makkelijker”.
De aangifte wordt nog makkelijker als
Gjalt die voor u verzorgt!

Inkomstenbelasting

In februari ontvangen veel particulieren en alle ondernemers een verzoek van de Belastingdienst om aangifte van hun inkomen te doen. Uiteraard ben ik graag bereid deze aangifte Inkomstenbelasting voor u te doen. De eenvoudige aangifte inkomstenbelasting voor particulieren doe ik vanaf € 67,50. Wanneer de aangifte inkomstenbelasting uitgebreider is en er extra werkzaamheden moeten worden gedaan, zal de aangifte duurder zijn. Dit wordt van tevoren met u overlegd. Genoemde bedragen zijn inclusief omzetbelasting.

Omzetbelasting

De meeste bedrijven moeten per kwartaal een aangifte omzetbelasting verzorgen. Er zijn ondernemers die dit zelf doen. Maar wanneer u dat liever uitbesteed, dan zal ik dat graag voor u doen. In dat geval moet u ervoor zorgen dat ik ieder kwartaal de betreffende financiële administratie tot mijn beschikking krijg. De kosten van het door mij laten verzorgen van de aangiften omzetbelasting, 4 kwartalen, bedragen € 80,00. Het indienen van een suppletie aangifte omzetbelasting kost € 20,00.

Vennootschapsbelasting

Voor het verzorgen van de aangifte Vennootschapsbelasting bereken ik € 125,00.

Loonbelasting

Voor het maken van een loonberekening, het berekenen van de vakantietoeslag en het verzorgen van de aangiften loonbelasting voor een werknemer bereken ik € 150,00.