Dit is Gjalt

Wie zich afvraagt wie er achter de persoon Gjalt de Haan schuil gaat, kan het beste eens met hem in gesprek gaan.

Want wanneer ik over mezelf moet vertellen is dat een gekleurd en subjectief verhaal. Maar ik zal toch proberen een aantal zaken te noemen.

Gjalt de Haan

Van jongs af aan ben ik een liefhebber van sport en dan in het bijzonder van voetbal. Ik groeide op op een boerderij, hield van kievitseieren zoeken en van vissen.

Vogels behoren nog steeds tot mijn favoriete diersoorten. Ik ben opgevoed met het geloof in Jezus Christus en heb ervoor gekozen om in dat geloof verder te gaan, het is de basis onder mijn bestaan. 

GRAAG TOT UW DIENST

Ik houd van gezelligheid, humor, muziek en zie over het algemeen de positieve dingen in het leven.

Mijn vader hield als boer zijnde al van het bezig zijn met cijfers, hij was vaak aan het rekenen, mijn broer ging naar de MEAO en ging werken op een accountantskantoor en omdat er bij mij uit de beroepentest op de MAVO onder meer de MEAO richting uitkwam, ben ik daarheen gegaan.

Hoewel ik ook andere interessen had, ben ik na de school op een accountantskantoor terecht gekomen. En het werken op het kantoor met andere collega’s en het bezig zijn met administraties, het werken met cijfers en met mensen vond ik leuk. Op die manier ben ik in dit vak gerold.

Tot en met de dag van vandaag vind ik het leuk te werken met administraties, cijfers en met mensen. Het contact met de klanten vind ik leuk, en graag houd ik dat contact laagdrempelig.

Ik vind het fijn wanneer de klant, ook al is die een stuk jonger, mij met jou aanspreekt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er vertrouwen is in elkaar. Wanneer ik iets niet zeker weet zal ik zeggen dat ik het na ga kijken en erop terug kom. Soms geef ik in bepaalde situaties aan dat ik het niet zeker weet.

Klanten waarderen die openheid en eerlijkheid. En klanten weten waar ze met mij aan toe zijn, ze krijgen achteraf nooit facturen waar ze niet op gerekend hadden omdat er vooraf duidelijke afspaken worden gemaakt. Ik wil graag dat mijn klanten zich thuisvoelen bij mijn kantoor.